miércoles, octubre 18, 2006

Que curta és la memòria

No els hi agrada el DVD que ha fet CIU: “És guerra bruta, així no es fa política...”
Son comentaris dels grans “gurus” de la política progressista que tenen molt poca memòria. No s’han recorden dels espots publicitaris de les campanyes passades?, dels continus atacs a CIU i els seus anys de govern?, de la necessitat de salvar el país de les mans brutes i corruptes de CIU?.
Durant els anys de govern de CIU, el nostre país ha experimentat el progrés més gran de la seva història des del punt de vista social, econòmic, cultural, educatiu, infraestructural o sanitari. Ens ha faltat el compromís, la col·laboració, implicació i suport del govern central, tant quant ha estat a mans socialistes com a mans populars. Espanya vol una Catalunya sotmesa als seus peus i no es dona compte que la riquesa de Catalunya beneficia a la resta d’Espanya.
I ara ens volen fer creure que aquest tripartit o bipartit de final de temporada, ha portat el progrés al nostre país!! Que ells són progressistes!! Han tingut tres anys per fer progressar el país i el que han fet ha estat tenir-lo parat durant aquests llargs tres anys.
Ara, TV3, la nostra, denuncia que CIU ha pres imatges, fetes per la TV de tots, per produir aquest famós DVD. Sols recordar què el senyor Joan Major, director general de “TV3, la nostra”, va estar alcalde socialista de Mataró i Ministre d’indústria amb el President Felipe Gonzalez. Una mica parcial si que sembla, oi?? I molta cara pel plantejament també.
M’agrada que no els hi agradi el DVD!!